Home / archiefcentraal / yvonne wint de wedstrijd van de week

yvonne wint de wedstrijd van de week

Yvonne heeft de voorlaatste Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Yvonne voorspelde namelijk samen met drie anderen (Wim, Gerard en Marian) de uitslag van het nacompetitieduel tussen USV en Broekland goed. Het werd in Nieuwleusen 2-2. Bij loting was Yvonne het meest gelukkig, haar naam werd als eerste uit de koker getrokken.

Het gelijkspel tussen USV en Broekland belooft trouwens een geweldige ontknoping te krijgen. Aanstaande zondag spelen Broekland en USV nogmaals tegen elkaar. Wie dat duel wint, promoveert naar de vierde klasse.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.