workshop fotografie stefan kemper op herhaling

Door het succes van de voorgaande editie en mede omdat de eerste ronde zo snel volgeboekt zat, wordt de fotografie workshop van de vakfotografen Stefan Kemper en Henny Temmink nogmaals opgezet. Doel van de cursus is om in één dag de basisbediening van de spiegelreflexcamera onder de knie te krijgen én om niet langer op de automatische stand van de camera foto’s te hoeven maken.

Het ochtenddeel van de cursus bestaat uit de theorie. In dat deel wordt uitgelegd dat je met een digitale spiegelreflexcamera veel betere foto’s kunt maken door niet te vertrouwen op de automaat (de groene stand), maar het heft zelf in handen moet nemen en gaan spelen met diafragma, scherpte, sluitertijd en beweging.

Daarna vertrek je (na een lunch) naar het Boetelerveld, om het geleerde in de praktijk te brengen. Je krijgt verschillende opdrachten van Stefan en Henny. Nadien ga je in de studio van Stefan Kemper de resultaten bekijken en bespreken.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer info en opgave kun je melden bij info@stefankemper.nl of 06-23140699.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.