wipe out spektakel bij heemruiters

Groot spektakel zondag bij De Heemruiters. Met het geld dat twee jaar geleden was gewonnen werd er een Wipe-Out-dag gehouden. Om toch in stijl te blijven waren er toch nog twee opblaasbare paarden die een parcour af moesten leggen.

In 2010 wonnen vier dames tijdens het verenigings-springen in Mariënheem 500 euro. Daar hebben de Heemruiters op 20 mei nog een feestje gegeven. In totaal deden er 27 ponyclubleden mee. Gelukkig werd deze dag mogelijk gemaakt door de vele ouders/vrijwilligers en de organisatie niet te vergeten.

Er werd gestreden in een wipe-out kasteel, glijden over een watermat wie komt het verste, darten met plakpijlen op een gigantisch bord, rijden op een opblaasbaar paard, sumoworstelen, levend twister spelen, bal trappen in het gat van de leeuw (stropdas) en het overgetelijke stokvangen uit de show van de jaren 80. Al met al een geweldige dag onder een stralend zonnetje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.