willy koerhuis aan vooravond laatste optreden

Het doek gaat dicht om daarna nog één keer open te gaan. De hoofdrolspeler neemt dankbaar een staande ovatie van het publiek in ontvangst. Hij buigt nog één keer diep, zwaait naar zijn fans en dan duikt hij voor de laatste keer de coulissen in.

Willy Koerhuis staat aan de vooravond van zijn laatste voorstelling. 45 jaar lang heeft hij slechts in twee ‘theaters’ opgetreden: Ben Tielbeek Mannenmode en De Heeren Mannenmode. Na een lange periode van loyaliteit aan deze werkgevers is het moment aanstaande dat Willy zijn 65ste verjaar-

dag viert. En dat betekent tevens dat hij gaat genieten van een welverdiend pensioen. De bühne wordt dus verruild voor een plek achter de schermen.

Voordat het zover is, krijgt Willy nog één keer een plek in de schijnwerpers. In de week van 22 tot en met 26 mei krijg je de kans om afscheid te nemen van deze loyale werknemer. Voor de laatste keer mag hij deze week ook aantrekkelijke kortingen uitdelen en leuke aanbiedingen aanprijzen. In de foyer van De Heeren Mannenmode staan een hapje en drankje voor je klaar.

Kijk in de bijlage voor de kortingsvoucher.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.