wijhe92 sluit af met een zege

Wijhe’92 heeft het seizoen erop zitten. In de laatste wedstrijd tegen Vaassen werd een 1-2 achterstand nog omgebogen naar een 3-2 zege. Wijhe heeft een goed seizoen gedraaid, en had geen last van degradatie zorgen. Na 26 wedstrijden behaalde de club een keurige 5de plaats met 37 punten.

In de laatste wedstrijd werd na afloop afscheid genomen van Daan Koerhuis, Douwe Booij en Tjerk Mulder. Deze drie dragende spelers zullen volgend seizoen gemist worden, maar er zullen altijd wel vervangers klaar staan om dit op te vangen.

Wijhe kan met vakantie, dat geldt niet voor Heino (dat nog kan promoveren) en Heeten (dat nog kan degraderen). Salland Centraal bedankt de clubs alvast voor de prettige samenwerking.

Heino won gisteren met 4-0 van het al gedegradeerde Markelo. Een gemoitveerd Heino was duidelijk veel beter en stond bij rust al met 4-0 voor. Na rust gebeurde er weinig mee, en kan Heino met vertrouwen de nacompetitie in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.