wij wonen bijna in de warmste streek

Ja, je leest het goed. Wij wonen bijna in de warmste streek van Nederland. Buienradar publiceerde dinsdag om 12.00 uur een temperatuurkaart met de temperaturen in Nederland. Salland valt grotendeels in de roodste vlek met bijna 26 graden.

Daarmee is het vandaag de eerste officiële zomerse dag van het jaar, meldt Weeronline. Daarvoor moet het in De Bilt 25 graden of warmer worden, en die temperatuur is in het begin van de middag gehaald.

Dus werkgevers, stel het tropenrooster maar in en stuur je werknemers naar huis. Of beter nog, stuur ze naar de Tippe. Lekker met z’n allen zwemmen. Goed voor de teambuilding toch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.