wie is er nou gek

Afgelopen woensdagmiddag was het weer eens raak. Een bestbelbus reed nog midden op de kruising terwijl ons verkeerslicht al lang en breed op groen stond. Een kwartiertje eerder kwamen we over het zelfde kruispunt rijden. Wat denk je? Een truck met oplegger stommelde nog op het midden van de kruising, terwijl wij al groen licht hadden.

Los van het feit dat het voor zeer onveilige situaties kan zorgen, blijven verkeersdeelnemers maar naar elkaar wijzen. Wij willen het zo langzamerhand nou wel eens weten. Zijn die verkeerslichten op kruispunt Bos nou zo strak afgesteld of zijn er veel mensen die een oogje dichtknijpen als het licht op rood springt? Wie het weet mag het zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.