wedstrijd van de week usv raalte

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De nacompetitie is begonnen en de teams gaan strijden om volgend jaar op een zo hoog mogelijk niveau uit te komen. Zoals altijd is de bal zondag weer rond, dus beide teams hebben evenveel kansen. De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is de strijd tussen USV en SV Raalte.

De eerste wedstrijd tussen beiden eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Niet gek, want beide teams scoorden niet. Deze wedstrijd leverde dan ook geen winnaar op. De return kan niet eindigen in een brilstand, want er moet een winnaar komen. Het cliché ‘de wedstrijd duurt negentig minuten’ hoeft hier dus niet per sé op te gaan. Want bij een gelijkspel, wordt er verlengd.

Natuurlijk is dit allemaal gewoon dom voetbalgezwets. Beide teams moeten zondag gewoon winnen om volgend jaar in de Vierde Klasse uit te mogen komen. Wie dat gaat worden zien we zondag. De bal rolt vanaf 14.00 uur. Tot die tijd kun je hieronder een voorspelling uitbrengen. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.