wedstrijd van de week usv broekland

De één na laatste Intersport Schutte Wedstrijd van de Week van dit seizoen is het nacompetitieduel tussen USV en Broekland. De teams strijden in twee onderlinge duels om een plekje in de Vierde Klasse. We blikken vooruit met Broekland-trainer Jan Plagman.

Op 6 mei stonden beide teams nog tegenover elkaar, het werd 0-0. “Ja maar toen ging het nergens meer om,” stelt Plagman. “Toen wilde ik mijn vaste spelers sparen en nieuwkomers een kans geven om sterker te worden. Ook voor USV stond er toen al niks meer op het spel.”

Het lijkt erop dat het maandag aardig warm wordt tijdens de wedstrijd. Reden om het spel aan te passen? “Nee hoor, USV heeft net zo veel last van de hitte als wij. We treden maandag gewoon volle bak aan. Als het op 3 juni (de return) nog steeds zo warm is, dan bestaat de kans wel dat we het spel iets aanpassen. Als er dan verlenging komt, moet je nog wat achter de hand hebben. Dus mogelijk gaan we dan niet op volle kracht uit de startblokken en pas ik de wisselstructuur iets aan.”

Dan de tegenstander, USV. “Ja, we zijn zeker aan elkaar gewaagd, maar ik ga zorgen dat Broekland gaat promoveren. We gaan vol vertrouwen de aanstaande twee duels in, we hebben immers een sterk seizoen gekend met maar een paar dipjes.”

De voorspelling van Plagman? Een open wedstrijd met als einduitslag 0-1. Zelf ook een voorspelling van de uitslag doen? Doe dat dan hieronder in een korte reactie, je kunt meedoen tot maandagmiddag 14.00 uur.

Let op! Slechts 1 voorspelling per e-mailadres. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.