wedstrijd van de week raalte overwetering

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het duel tussen SV Raalte en SC Overwetering. Bij winst kan Overwetering dit weekend in Raalte kampioen worden. Drie punten zijn nodig om het kampioenschap in de vierde klasse H veilig te stellen. Bij een gelijkspel bestaat de kans dat de concurrent ABS het op doelsaldo wint, dat op bezoek gaat bij Diepenveen.

“Een wedstrijd tegen de koploper wordt gewoon een lastige pot. Ze hebben het ook verdiend om kampioen te worden”, aldus speler van SV Raalte, Nick van Tolij. “We missen zondag wat jongens door blessures, maar geven ons niet zomaar gewonnen. We gaan er alles aan doen om de punten in Raalte te houden”, benadrukt Van Tolij. Raalte staat vier punten los van Turkse Kracht en heeft daarmee directe degradatie ontlopen. “Wij focussen ons nu ook op de nacompetitie, we bestaan dit jaar 75 jaar dus willen graag het seizoen afsluiten door in de vierde klasse H te blijven.”

Overwetering, dat al vijf wedstrijden op rij ongeslagen is, zal na een zesde overwinning promoveren naar de derde klasse.

Meedoen aan de wedstrijd van de week? Voorspel in een korte reactie de uitslag van het competitieduel tussen Raalte en Overwetering. Uit de goede voorspellingen wordt een bal van Intersport Schutte verloot. Let op: Slechts 1 voorspelling per e-mailadres. Een voorspelling doen kan tot de aftrap, zondagmiddag 14.00 uur dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.