wedstrijd van de week broekland usv

De winnaar van het duel aanstaande zondag promoveert. Wie zeker niet promoveert is de trainer van Broekland. Jan Plagman neemt na dit seizoen afscheid van Broekland en maakt de overstap naar SV Raalte. Plagman neemt daar volgend seizoen het eerste herenteam onder zijn hoede. Raalte degradeerde onlangs uit de Vierde Klasse. Plagman komt dus met zijn aanstaande team uit in de Vijfde Klasse.

De aftrap van het duel is zondagmiddag om 14.00 uur. Tot die tijd kun je een voorspelling op de uitslag uitbrengen. Let op! Slechts 1 voorspelling per e-mailadres. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.