Home / archiefcentraal / warme overwetering friendship tournament

warme overwetering friendship tournament

De zevende editie van het Overwetering Friendshop Tournament was warm, maar zeer geslaagd. Het toernooi werd zaterdag gehouden op een zonovergoten sportpark Overwetering in Olst. Het sporttoernooi (heren- en damesvoetbal en dameshandbal) en muziekevenement wordt georganiseerd voor seniorenteams die op recreatief niveau in hun competities uitkomen.

Bij de handbal won Ratjetoe, de beste keeper kwam van het team Kampioenen. Heeten won de Fairplaycup. Bij het damesvoetbal ging de overwinning naar Overwetering A, terwijl Overwetering B de Fairplaycup won. Wijhe ’92 leverde de beste keeper. De poulewinnaars bij de heren waren Wijhe ’92, RDC en Helios. VSW Windesheim had de beste keeper en Sportclub Rekken won de Fairplaycup.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.