warm onthaal voor team lef

Team Lef heeft zondag een warmonthaal gekregen. Toen het team zondagavond met bus en al weer aanlegde in Heino stonden vele tientallen vrienden, kennissen, familieleden en buren de hardlopers op te wachten.

In drie dagen tijd liepen de teamleden ongeveer 520 kilometer, van Parijs naar Rotterdam. De opbrengst van de loop gaat naar het goede doel, zorg aan mensen met kanker.

Domper op de laatste dag dat teamlid Patricia Koolhof naar het ziekenhuis moest. “Oké dat was echt een domper op die laatste finish-dag, maar er waren ook heeeeeel veeeeel mooie momenten…” aldus Cindy Kroes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.