wandel3daagse nieuw heeten de fotos

De vijfde wandel3daagse van Nieuw Heeten, georganiseerd door de activiteitencommissie handbal, was vorige week. Ondanks het mindere weer kwamen toch veel enthousiaste mensen deelnemen.

Jullie hebben de foto’s nog tegoed. En van de organisatie kregen we ook nog een verslag:

Op de eerste dag gingen de routes over camping “De Sallandshoeve” richting Heeten, de tweede en derde dag richting “de Sprengenberg” en Espelo. Na afloop van de tweede dag kreeg de organisatie veel complimenten over de mooie route. Aan één van de deelnemers werd gevraagd of hij nog wild gezien had want met het uitzetten waren konijnen, hazen en reeën aangetroffen. Zijn antwoord was “ik ben mijn spiegel vergeten”. Dat zijn leuke momenten. Voor en na het lopen was het gezellig druk in de sportkantine van “De Belte”, maar ook onderweg zag je de mensen genieten.

Het deelnemersaantal varieerde van ruim 200 op de eerste dag (in de Stentor stond vermeld 175, maar bij natelling waren het er toch duidelijk meer) tot 228 op de tweede dag en 218 op de laatste dag. Voor de kinderen van de basisschool was er onderweg weer een leuke verrassing in de vorm van een grabbelton en elke dag kregen de deelnemers bij de controlepost een appel. Vrijdagavond vertrokken de lopers van de 10 km iets eerder dan die van de 5 km. Zo kwamen ze allemaal ongeveer dezelfde tijd terug hetgeen een leuk en gezellig tafereel opleverde. Voor de deelnemers die alle dagen hadden meegelopen was er na afloop een medaille.

De organisatie kan tevreden terugkijken op een opnieuw geslaagde editie van de wandel3daagse en wil alle vrijwilligers bedanken, die voor en achter de schermen hebben geholpen om dit weer mogelijk te maken. Er zijn voor de wandel3daagse van 2013, gehouden in de laatste week van april, alweer leuke nieuwe ideeën. Dus hopelijk allemaal tot volgend jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.