wandel 4 daagse dwars door gemeentehuis

De deelnemers komen binnen over de brug aan de IJsselzijde en ontvangen in de ontvangsthal van het nieuwe gemeentehuis hun medaille uit handen van burgemeester Ton Strien en de organisatie van de Wijhese wandel-4-daagse. De wandelaars gaan via de trap van de hoofdingang weer naar buiten en lopen dan hun laatste meters richting de feestelijk ingerichte Langstraat. Daar zal het publiek hen opwachten om te feliciteren met deze prestatie.

De Wijhese wandel-4-daagse wordt gehouden van dinsdag 5 juni tot en met 8 juni. Als deelnemer heb je keuze uit een route van 5 km en van 10 km. De 5 km start iedere avond om 18:30 uur en de 10 km start iedere avond om 18:00 uur. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de start bij het Proathuus in Wijhe. Op woensdag is er eenmalig een extra lange route van 15 km uitgezet, naast de 5 km en de 10 km. Deze avond worden alle deelnemers naar Herxen gebracht om vervolgens terug te wandelen naar Wijhe via de mooiste paden en wegen. De startlocatie voor de woensdagavond is bij sportcentrum Leef, bij de Poort van Wijhe.

Iedereen die nog deel wil nemen, kan zich op dinsdagavond 5 juni inschrijven bij de start van de Wijhese wandel-4-daagse bij het Praothuus in Wijhe. Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld 4,50 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.