vrouw achter het stuur renault twingo

Tja, wie kent het niet….de uitdrukking “dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn”. En dat klopt, in veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties vindt je ook niet. Maar hoe gaat dat dan…en vrouw achter het stuur. Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld.

Elke 2 weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Deze week rijden we in de nieuwe Renault Twingo Dynamique. Het eerste wat mij bij het ophalen te binnen schoot was; schattig! De auto ziet er lief en compact uit, en heeft net een beetje extra door de gekleurde spiegels. Wat aan de binnenkant gelijk opvalt is dat deze auto geen achterbank heeft, maar 2 stoelen achterin. Zo kan je er met 4 volwassenen goed in zitten. En doordat je de stoelen naar voren kunt schuiven kan je ook in plaats van de 2 volwassenen verrassend veel boodschappen meenemen. Ik moet er bij zeggen, een combinatie van die twee gaat dan net niet, maar zeg zelf….zonder de (grotere) kinderen boodschappen doen is wel net zo makkelijk.

Op de weg doet deze schattige auto het niet onder voor de grotere jongens. Stuurt en schakelt makkelijk en soepel, en natuurlijk is inparkeren een makkie. Om in cliché termen te blijven, je bent wel een echt vrouw achter het stuur als je deze auto niet zonder schade in een parkeervak kunt krijgen. En wat ook niet onbelangrijk is, deze auto is (voor zover dat kan) nog goed voor het milieu ook. De uitstoot is zo laag dat hij makkelijk in de Eco klasse past.

De algemene mening; super autootje, veelzijdig in de ruimte, ziet er mooi uit en ondanks de kleur die je zelf kiest, nog groen ook. En ja mannen, ik moet er eerlijk bij zeggen, het is wel een echte vrouwenauto. (p.s. hint….13 mei is het Moederdag. )

De Renault Twingo die wij tot onze beschikking hadden staat te koop bij Renault dealer Oving in Raalte

[i]Specificaties:

*Renault Twinge 1.2 16V Eco, Dynamique uitvoering

* o.a. Climate Control, Cruise Control, Electrische ramen, radio met USB en Bluetooth

* individueel verschuifbare en neerklapbare achterstoelen

Vraagprijs € 10.390,- (er is al een nieuwe Renault Twingo verkrijgbaar vanaf € 8.490,-)

Voor meer informatie, neem contact op met Renault Dealer Oving in Raalte

ww.oving.nl of Overkampsweg 27, Raalte tel: 0572-363215[/i]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.