vinyljunk op ribs en blues

“Ik ben vooral muziek liefhebber,en dan wel op vinyl. Ze noemen mij ook wel een vinyljunk. Ik verzamel al 40 jaar met de nadruk op de vormgeving en collectorsitems. De laatste 10 jaar heeft echter een creatieve explosie plaatsgevonden, namelijk het maken van RecordArt, kunst met vinyl,” aldus Henk Zielman, die op Ribs & blues met een expositie te zien zal zijn.

Hier kun je genieten van LP’s van bekende artiesten die zijn versneden of geslepen tot een afspeelbaar kunstwerk met een link naar een titel. Henk werkt onder het motto van Madonna “express your emotion”. Zo is een playable gallery van Abba tot Zappa ontstaan waardoor Zielman behalve op Ribs & Blues ook exposities op festivals, theaters, RTV Oost en de jaarbeurs heeft gestaan. Wijlen Cuby kreeg “Window of my Eyes” terwijl ook Jan Akkerman, Herman van Veen en Gerard Cox werden verrast met afspeelbare kunst. Op dit moment heeft Zielman een doorlopende expositie in de Ring in Epe en één bij de gerenommeerde LP-zaak Koning Willem in Deventer.

Tijdens Ribs & Blues is de vinyljunk 2 dagen te zien met popmuziek in beeld. Hoewel Zielman ook in opdracht werkt, heeft hij zichzelf de opdracht gegeven RecordArt te maken voor Status Quo, die zaterdagavond te zien zijn. Hij wil dit graag aanbieden aan de legendarische rockers.

Voor een ieder die wel eens wil zien wat hij zoal in zijn collectie heeft, neem een kijkje op staging2.recordart.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.