verwilderde kunst bij ingang heino

En dat is zonde, want opnieuw raakt de toegangsweg van Heino verpauperd. Amper een jaar geleden onthulden De Oelewappers nieuwe welkomstborden, want de oude waren verrot, vergaan en besmeurd met graffiti.

Omdat zo’n infobord iets is wat de dorpen in de gemeente Raalte zelf moeten regelen, trokken de Oelewappers de portemonnee voor een nieuw welkomstbord, dat er tot op de dag van vandaag keurig bij staat. Alleen jammer dat het bord op een wildgroei en verstopte kunstwerken uitkijkt.

Hebben de Oelewappers misschien nog een potje geld voor een grasmaaier? Of moeten we ons nu wenden tot een andere instantie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.