vermiste zwemmer 76 jarige zwollenaar

Aan het begin van zondagavond is de zoekactie naar de vermiste zwemmer in de Wythmenerplas stopgezet. Na het pinksterweekend wordt bekeken welke middelen er verder kunnen worden ingezet om de man alsnog te vinden. Zolang zullen medewerkers van het beheer van de plas op gezette tijden op en aan het water surveilleren.

Zondag is het laatste gedeelte van de plas, waarin de man vrijdag halverwege de middag verdween, systematisch met speciale apparatuur afgezocht en is er gedregd door duikers van de Stichting Opsporing Apparatuur Drenkelingen uit Urk. Hiermee was zaterdagmiddag al een aanvang gemaakt.

De locatie in de plas waarin de man verdween varieert in diepte van tussen de 15 en 20 meter en heeft een grillige bodemgesteldheid.

In overleg met de familie van het slachtoffer wordt nu pas vermeld dat de vermiste man een 76-jarige Zwollenaar is. De man zwom al vele jaren regelmatig in deze plas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.