verbouwing bibliotheek raalte van start

De verbouwing van Bibliotheek Raalte is maandag van start gegaan. Dat betekent dat de bibliotheek vanaf dinsdag 22 mei twee of drie weken lang alleen via de zijdeur bereikbaar is. Deze zijdeur zit aan de linkerzijde van het gebouw, schuin tegenover de Albert Heijn.

Wanneer je via deze deur binnenkomt, wordt via routebordjes de weg naar boven aangegeven. Mocht je liever met de lift naar boven gaan, is dit ook mogelijk. Er is een lift in deze hal, die duidelijk is aangegeven. Zolang de hoofdingang niet te bereiken is, staat de inname- en uitleenapparatuur op de eerste verdieping.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.