veiling hoftheater levert 2500 euro op

De veiling van het Hoftheater van afgelopen vrijdag heeft in totaal 2500 euro opgeleverd. Dit bedrag wordt (ook) gebruikt om het nieuwe Hoftheater in te richten.

Vorige week hebben vrijwilligers en medewerkers van het Raalter theater hard gewerkt om het hele pand leeg te maken. Alles wat weer opnieuw gebruikt zal worden, is opgeslagen. Maar veel zal niet worden hergebruikt. De afgelopen weken konden stichtingen en verenigingen zich al melden als ze ergens belangstelling voor hadden.

Alles wat daarna overbleef werd afgelopen vrijdag geveild. Ruim 100 veilingkavels stonden opgesteld in de twee foyers van het theater. ’s Ochtends kon men komen kijken of er iets interessants tussen stond en er werden ook al wat losse zaken verkocht. ’s Middags om 14.00 uur vond de veiling plaats onder leiding van Jos van den Born.

De komende week worden de allerlaatste spullen uit het Hoftheater gehaald en vanaf de derde week van mei zal er gestart worden met de sloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.