Home / archiefcentraal / van hijum zou het ek mijden

van hijum zou het ek mijden

Afgelopen week meldde de NOS dat Tweede Kamerleden het EK zouden mijden. De politici zouden uitnodigingen hebben ontvangen van Van Praag om een werkbezoek te brengen aan een duel op het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne.

Van Hijum zegt altijd terughoudend te zijn met het aanvaarden van dergelijke aanbiedingen. “Het hangt er van af wie het aanbiedt. Ik heb geen zin in ‘voor wat, hoort wat’.” Daarnaast heeft het Tweede Kamerlid uit Laag Zuthem nog een andere reden om thuis te blijven. “Ik ben al genoeg van huis en heb een gezin met kleine kinderen.”

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.