vals zingen mag van ronald visser

Met de zomervakantie in het vooruitzicht biedt Raaltenaar Ronald Visser nog één keer de zangworkshop ‘Zingen op Vrijdag’ in het Dominicanenklooster in Zwolle aan. Zorgeloos zingen zonder je af te vragen of het wel goed genoeg is. In deze workshop is het namelijk altijd goed.

Er wordt met net zo veel plezier een foute noot als een goede noot gezongen. Op 1 juni ben je welkom van 17.00 uur tot 19.00 uur in de Kapittelzaal van het Zwolse klooster aan de Assendorperstraat. Wel graag vooraf aanmelden: klank@ronaldzingt.nl Deelnamekosten (12,50 euo) betaal je bij aanvang. Na de zomer start deze serie weer op vrijdag 14 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.