Home / archiefcentraal / valkerij geeft demonstratie aan de rietkraag

valkerij geeft demonstratie aan de rietkraag

Het was een unieke ervaring voor leerlingen, ouders en leerkrachten van katholieke basisschool De Rietkraag in Raalte. Zij kregen een vogelshow van de Valkerij uit Rijssen voorgeschoteld op het veld naast de school.

Het weer zat niet echt mee, maar ondanks de regen kwamen er nog diverse belangstellenden een kijkje nemen. Heel bijzonder was, dat de roofvogelshow werd aangeboden door één van de leerlingen van De Rietkraag, Jimmy Bastiaans. Dit werd met luid applaus ontvangen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.