valk wint superbike race in hengelo

De kwalificatie op zaterdag was al veelbelovend. Kevin noteerde de tweede tijd en mocht dus op zondag vanaf de eerste startrij vertrekken. ’s Ochtends in de warm-up liet hij nog even de snelste tijd noteren om te laten zien dat hij er helemaal klaar voor was.

Zijn start was goed en Valk kan in de race de Belg Mackels en De Boer prima volgen. In de één na laatste ronde verrastte hij De Boer en nam de koppositie over. Met een ultieme uitrem-aktie probeert De Boer in de laatste bocht voor start-finish nog voorbij te steken. Hij mist hierbij de bocht en Kevin komt als winnaar over de finish.

Kevin: ”Ik ben heel blij met mijn eerste overwinning in de Superbikes. Ik wist dat ik Danny hier kon verslaan en heb zorgvuldig mijn moment gekozen”.

Na drie gereden races bezet Kevin Valk de tweede plek in het klassement met vier punten achterstand op De Boer. De volgende race is aankomend weekend tijdens Pinksteren op het stratencircuit van Oss.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.