vakantiepark opent overdekt zwembad

Het zwembad wordt op termijn nog uitgebreid met extra speelattributen. De eerste reacties op het bad zijn positief. “Vanaf het moment dat de deuren open zijn gegaan, maakte jong en oud er volop gebruik van”, stelt parkmanager Loes Plagman. “Het blijkt maar weer, water heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mensen!”

Het zwembad wordt mede mogelijk gemaakt door de KITO-subsidieregeling, een subsidiepot voor innovatieve toeristische projecten in Overijssel. “We beschikken hier al over een pracht van een buitenbad, verwarmd en al”, vertellen Loes en assistent-beheerder Sander Krosman. “Maar bij slecht weer wordt er uiteraard veel minder gebruik van gemaakt. Met het overdekte zwembad verwachten we ons seizoen te verlengen. Zowel naar voren als naar achteren. Het gegeven dat je hier ongeacht het weer lekker kunt zwemmen, maakt ons vakantiepark natuurlijk alleen maar interessanter.”

De realisatie van het zwembad maakt onderdeel uit van de enorme kwaliteitsimpuls die het vakantiepark sinds 2010 heeft gekregen. Zo is het in- en exterieur van de receptie aangepakt en zijn de horecafaciliteiten vernieuwd. Ook de parkbibliotheek (met zithoek) ondergaat momenteel een grondige metamorfose. “Het totaalplaatje wordt alleen maar mooier. We krijgen er ook fantastische reacties op. Vrijwel al onze gasten zijn verrast door het voorzieningenniveau van de camping. Ook ons sanitaire gebouw De Molshoop mag op positieve reacties rekenen. Net zoals de ruime en verzorgde opzet van het park. Of er nog wensen zijn? Nou, op ons verlanglijstje staat in elk geval nog een binnenspeelhal. Maar we zijn absoluut tevreden over de stappen die we gemaakt hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.