twitter jezelf tien gratis bier tijdens ribs en blues

Eén van de leden van Het Communicatiegilde zal op zaterdagavond 26 mei op het feestterrein een Twitterbericht de wereld in sturen. Wie er op reageert door naar de persoon in kwestie te lopen en het codewoord uit het twitterbericht in zijn oor te fluisteren, kan rekenen op tien biertjes.

Het Communicatiegilde besteedt hiermee op een bijzondere wijze aandacht aan het feit dat haar naam en logo voor het tweede achtereenvolgende jaar op de muntjes van Ribs & Blues te vinden is. Hou dus goed de twitterberichten van de leden van Het Communicatiegilde in de gaten en twitter jezelf tien gratis bier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.