tour du jour on the beach voor alpe dhuzes

De Raalter fietsformatie Get Fit For Life presenteert op zaterdag 12 mei onder de noemer ‘Tour du Jour on the Beach’ een speciale actiedag bij Lifestyle Centre Raalte en op het parkeerterrein van de Gamma. Doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel, want op 7 juni willen de vier heren, Joost en Jeroen te Wierik, Jos Verdaasdonk en Oscar Duteweert, ieder zes keer de Alpe d’Huez beklimmen in het kader van Alpe d’HuZes. De opbrengst van deze tocht komt terecht bij het KWF om zo onderzoek tegen kanker te financieren. 

Op het programma van Tour du Jour on the Beach staan onder andere een spinmarathon, een concert van een big band, diverse groepslessen van Lifestyle Centre, een barbecue en een veiling. De spinmarathon duurt van 6.00 tot 18.00 uur. Ieder lid van het team zit dan zes uur op de fiets. “Voor elke beklimming van de Alpe d’Huez een uur,” stelt Joost te Wierik.

Op het speciaal voor de gelegenheid aangelegde Beachveld en voetbalkooi wordt gestreden om de Get fit for Life wisselbeker van Dorie Haarman. Een voetbalteam bestaat uit drie spelers. Zij treden aan in de Hoogeslag Bouw Arena. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Hoogeboom Raalte, 123 Verhuur en Klink Nijland.

De bezoekers kunnen meedoen aan groepslessen Bodybalance, BodyPump op het strand en BodyVive en BodyAttack. Daarnaast is het ook mogelijk om een kijkje te nemen bij Lifestyle Centre. De instructeurs staan klaar om vragen te beantwoorden. Bovendien kunnen de bezoekers gebruik maken van diverse kortingsacties.

De veiling onder leiding van Frank Overweg start om 16.30 uur. De steun en ideeën uit het bedrijfsleven hebben enkele unieke kavels opgeleverd. Bijvoorbeeld een concert van Cool 24 the Band, een halve dag rijden in een Porsche Boxster Cabrio van Jonkman Auto’s en een confetti douche van de Carnavalswinkel online. Voor een overzicht van alle kavels kijk op getfitforlife.nl/veiling.

Veilingitems

Bedrijf Kavel

Cool 24 Concert personeelsfeest

Kokkie Bikes Razer Racefiets

Jonkman Auto’s Halve dag toeren in een Porsche Boxster Cabrio

Vakantiepark de Luttenberg Weekend voor vijf personen in complete ingerichte safaritent

Reisbureau at Home Westenenk Reistas met twee nachten voor twee personen in de Benelux

Azerty Acer Monitor

Kruiper Tweewielers & Tuinmachines Waardecheque 250 euro

Fusion of Dance Zes kaarten Fusion of Dance Zwolle

Auto Restyle Popping Complete reiniging van uw auto

Gamma Karcher Hogedrukreiniger

Lifestyle Centre Een maand personal training

Bouwbedrijf Hoogeslag Een halve dag een professionele timmerman

Wakeboardles.nl Wakeboardles voor vijf personen

Hofstede autorijles Drie uur gratis autorijles

Creashop Duymelot Compleet verzorgde BBQ voor zes personen

Grolsch Brouwerij Tour voor tien personen

Carlton Beach Scheveningen Overnachting inclusief ontbijt en diner voor twee personen

Kaspersky Twee keer Internet Security Special Ferrari Edition

Roescher Vistraiteur Drie keer familiezak kibbeling en drie keer running diner

Ami Kappers Twee ‘speciaal voor jou’-cadeaubonnen

Lifestyle Centre Drie maanden gratis onbeperkt sporten

Bakkerij Bart Tien heerlijke verse taarten

C1000 Een minuut winkelen C1000

ABN AMRO Twee keer Pillow Blaster

Lifestyle Centre Twee VIP kaarten Ribs & Blues

de Leeren Lampe Tien toegangskaarten Teenage Party en Dance Classics

Gae Eagles Gesigneerd shirt GA Eagles

de Graafschap Gesigneerd shirt en bal de Graafschap

Laurels Pannenkoek, soep en dessert voor vier personen

Zwaluwhoeve the Orginal dr. Fish behandeling voor twee personen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.