tip voor nijhoff sax erbij en geen voicecovers

De Shaggy Dogs beten vanmiddag het spits af met vrolijke blues. En met mondharmonica, een typisch bluesinstrument, waarmee de relatie naar rock gelegd wordt. Even later stond Erwin Nijhoff in de grote tent en dat hadden ze van de organisatie dus wel weer slim gedaan: een grote naam aan het begin van de dag en je hebt het feestterrein zo weer vol. Dat is belangirjk, want de entree is gratis, de verdiensten komen uit de omzet van eten en drinken.

Nijhoff, dijk van een stem, dijk van een artiest, een saxofoon erbij en hij breekt wereldwijd door. Maar dan moet ie wel stoppen met de Voice-liedjes, covers van Bruce Springsteen en FleedwoodMc. Dat heeft die Heetenaar niet nodig.

Net als zondag het geval was na Miss Montreal, kwam maandag na Nijhoff de echte blues aan de beurt, schoven de bluesmannen en -vrouwen in het publiek naar voren en streken de snerpende solo’s van gitaren rustig op het publiek neer.

In de loop van de avond meer foto’s van Arnod Roolvink. De plaatjes hierbij zijn geschoten met een mobieltje, waarmee we ook denodige tweets de ether in zonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.