Home / archiefcentraal / thuiswedstrijd voor nyhoff op ribs en blues

thuiswedstrijd voor nyhoff op ribs en blues

Zanger Erwin Nyhoff speelt op Tweede Pinksterdag een thuiswedstrijd, want de zanger woont in buurtdorp Heeten en kan dus op de fiets naar zijn optreden komen. Op zijn website staat vermeld: ‘ Een groot talent leek verloren te zijn gegaan. Al enige tijd werd er geen nieuws meer vernomen van hem. Gezocht: Erwin Nyhoff, ex-Prodigal Sons, zanger/gitarist/ liedjesschrijver, langharig en bruine ogen. Plotseling duikt zijn naam weer op als soloartiest. Met het album ‘Take Your Time’ gaat Nyhoff nu een weldoordachte doorstart maken.’

En inderdaad is het een tijd geleden dat Erwin Nyhoff in the picture was. In 1999 stond hij al het podium van Ribs & Blues onder zijn eigen naam, na het uiteenvallen van Prodigal Sons in 1997. Hierna was het lange tijd stil en deed hij her en der projecten die niet het grote publiek bereikten. Dit grote publiek werd wel bereikt toen Erwin auditie deed bij de The Voice of Holland. Met een bijzondere, unieke rauwe stem en stijl pikte de jury Nyhoff er gelijk uit en eindigde hij uiteindelijk in de finale van de talentenjacht.

Een geweldige mogelijkheid voor Erwin om het grote publiek te bereiken en te doen wat hij graag wil. Het nieuwe album staat dan ook vol met nummers die terug gaan naar zijn roots en waar zijn ziel en zaligheid in zit. Een perfecte aanvulling dus op het programma van Ribs & Blues.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.