ten den raakt geblesseerd op laatste training

Teije ten Den is dinsdagavond op de laatste training van het seizoen geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. De middenvelder van Rohda Raalte wilde een bal uit de lucht plukken waardoor hij zijn been te ver strekte.

Over de ernst van de blessure is nog niets bekend. “Ik hoop dat het alleen verrekt is en dat het niet is gescheurd. Maar als het gescheurd zou zijn, deed het wel meer pijn denk ik”, aldus Ten Den.

Volgende week wordt er een echo gemaakt. “Bij een verrekking volg ik een aangepaste voorbereiding, maar dat heeft dan geen gevolgen voor komend seizoen. Dus dat is geen ramp.” Ten Den speelt komend seizoen bij Go Ahead Eagles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.