strijd om roja titel weer van start

Voor het negende jaar houdt Stöppelhaene samen met de gemeente Raalte de verkiezing van de ‘Raalter Onderneming van het Jaar” (ROJA). Iedereen kan een bedrijf nomineren als opvolger van de winaars van 2011; Azerty, melkveebedrijf Marcel Strijtveen en de Maan Group. Aanmeldingen moeten voor 15 juni bekend zijn. Op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene presenteert Carrie ten Napel de winnaars 2012 in de drie verschillende categorieën.

Afgelopen jaren is de ROJA-verkiezing uitgegroeid tot een bekende, eervolle en zeer gewaardeerde prijs voor alle bedrijven die in de hele gemeente Raalte gevestigd zijn. Het feestelijke programma rond de bekendmaking in de Sallandse Herberg op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene, 24 augustus, trekt jaarlijks meer belangstellenden. Zowel ondernemers als hun medewerkers waarderen deze gezellige afsluiting van de werkweek waarbij in een informele sfeer collega’s ontmoet en gesproken kunnen worden.

Een deskundige jury onder leiding van notaris mr. Oors beoordeelt na 15 juni alle genomineerden. Er wordt door de juryleden natuurlijk gelet op in het oog springende economische en bedrijfsmatige prestaties, zeker in deze crisistijd, maar ook op thema’s als innovatief vermogen, betrokkenheid bij maatschappij en omgeving, grote klantgerichtheid en het vergroten van de naamsbekendheid van gemeente en streek.

De aanmeldingen lopen via een speciaal aanmeldformulier (staging2.stoppelhaene.nl/roja) en moeten voor 15 juni 2012 binnen zijn. Er zijn weer 3 categorieën: ‘Horeca en Detailhandel’, ‘Agrarisch’ en ‘Handel, industrie en dienstverlening’. Per categorie worden er 3 bedrijven genomineerd die op 24 augustus allemaal in een speciaal gemaakte film van RTV Raalte gepresenteerd worden in de Sallandse Herberg. De goedlachse tv-presentatrice Carrie ten Napel zal daarbij net als vorig jaar weer als gastvrouw optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.