stoppelhaene commissie laat zien hoe het moet

De commissie van het Salland Oogstfeest wil met de demonstratie zaterdag laten zien hoe leuk het is om een praalwagen, straat- en gevelversiering te maken. Ook wil de commissie met deze actie laten weten dat de inschrijving voor de optocht tijdens Stöppelhaene is geopend. Iedereen uit Salland (en daarbuiten) wordt uitgenodigd om mee te doen met een praalwagen of als loopgroep.

De optocht is dit jaar natuurlijk ook weer vast onderdeel van de donderdag van het oogstfeest, op 23 augustus. De organisatie van de optocht hoopt ook dit jaar weer op een grote deelname vanuit Raalte en de omliggende plaatsen. Ieder jaar komen de mensen uit heel het land kijken naar het oogstcorso in Raalte.

De organisatie wil graag een grote optocht aan het publiek voorschotelen. Het corso in Raalte is en blijft een uniek gebeuren. Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om als loopgroep aan de optocht deel te nemen. Gezinnen, vriendengroepen, buurtverenigingen, sportverenigingen, woonwijken, bedrijven, noem maar op.

Natuurlijk zijn kinderen dit jaar ook weer welkom als deelnemer. Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom om mee te doen, deze jonge Stöppelhaenevierders zijn altijd heel creatief en geven de optocht meestal een extra vrolijk tintje.

Wie aan de optocht mee wil doen, kan zich nog tot vlak voor Stöppelhaene aanmelden op staging2.stoppelhaene.nl of via oogstcorso@stoppelhaene.nl. Op de internetsite vind je ook verdere informatie over de optocht. De leden van de optochtcommissie komen graag bij potentiële deelnemers langs om een beetje uitleg te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.