startbewijzen ladies ride raalte onderweg

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor 14 mei ontvangt binnen een paar dagen de Leontien Ladies Ride Gids in de brievenbus. De organisatie verwacht dat iedereen uiterlijk vandaag, maandag 21 mei, de gids in zijn bezit moet hebben.

Deze gids moeten de fietsende dames op 3 juni meenemen naar Raalte, want op vertoon hiervan ontvangen zij allerlei belangrijke zaken zoals het stuurbord met je deelnamenummer (en bijhorend bevestigingsmateriaal), een polsbandje voor het lunchpakket, een boekje met voordeelcoupons, een sticker waarop medische gegevens vermeld kunnen worden en een t-shirt van C&A gemaakt van bio-katoen.

Daarnaast staat er allerlei informatie in de gids over de parkeergelegenheid, een plattegrond, een routekaart en info over de Expo Area (het start- & finishgedeelte).

In het voordeelboekje zit ook een coupon die recht geeft op een goody bag, af te halen na afloop van de fietstocht op hetzelfde punt als waar je het startpakket ontvangt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.