Home / archiefcentraal / speelgoed gezocht voor kunstwerk

speelgoed gezocht voor kunstwerk

Karin Gerfen laat zich inspireren door materialen uit haar omgeving. Ze verzamelt, maakt nieuwe samenstellingen en zet die om in ruimtelijke beelden en installaties. Vervolgens wordt het materiaal in een andere context geplaatst dan waarin we het normaal gesproken kennen.

De leerlingen en Karin zijn op dinsdag 5 juni 2012 van 09:00 tot 14:00 aan het werk op het MBI-terrein in Raalte. Iedereen is welkom langs te komen om te kijken, of speelgoed te brengen. Het speelgoed-kunstwerk maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst (WAK) Raalte, die dit jaar voor het eerst van 2 tot en met 9 juni gehouden wordt.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.