speelgoed gezocht voor kunstwerk

Karin Gerfen laat zich inspireren door materialen uit haar omgeving. Ze verzamelt, maakt nieuwe samenstellingen en zet die om in ruimtelijke beelden en installaties. Vervolgens wordt het materiaal in een andere context geplaatst dan waarin we het normaal gesproken kennen.

De leerlingen en Karin zijn op dinsdag 5 juni 2012 van 09:00 tot 14:00 aan het werk op het MBI-terrein in Raalte. Iedereen is welkom langs te komen om te kijken, of speelgoed te brengen. Het speelgoed-kunstwerk maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst (WAK) Raalte, die dit jaar voor het eerst van 2 tot en met 9 juni gehouden wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.