speciale tent voor jongeren op ponyweek

De Ponyweek vierde het Gouden Jubileum vorig jaar met een aantal speciale onderdelen. Zo keerde de Ponyshow eenmalig terug. Dit jaar moet de show weer plaatsmaken voor cabaret op woensdagavond. “Cabaret is ‘on the move’. Twee jaar geleden was het een groot succes, daarom doen we dat dit jaar weer. Het is makkelijk om een avond te vullen met bands, maar we willen de bezoekers iets meer bieden. We hebben stiekem zelfs plannen om het uit te bouwen naar een revue en iets typisch Heetens.”

De creatieve expo in de tent vervalt dit jaar. De organisatie is nog druk op zoek naar alternatieve invulling, maar wat dit gaat worden is nog niet duidelijk. “De ponymarkt is vooral voor mannen, dus we willen ook iets voor vrouwen organiseren. Maar wat dit precies gaat worden, weten we nog niet.”

De organisatie heeft inmiddels een bomvol programma bekend gemaakt. Zo kunnen bezoekers genieten van de traditionele activiteiten, maar ook van ‘Heeten gaat Fout’, de toertocht Oude Brommers en Oude Werkpaardjes. De afsluiting van het feest op zondagmiddag kent dit jaar een speciaal thema, namelijk ‘Oktoberfest’. “We zijn bezig met schlagerartiesten en natuurlijk ontbreken de lange tafels en bierpullen niet. Het wordt een gezellige afsluiting met veel interactie met het publiek.

De Ponyweek wordt gehouden van zaterdag 22 tot en met zondag 30 september. Meer informatie, inclusief het programma, vind je op staging2.ponyweek.nl

Om het feest toegankelijk te houden, heeft de organisatie besloten de entreeprijs dit jaar laag te houden. “Door de extra BTW op evenementen, werd het vorig jaar wel een beetje duur. Daarom hebben we besloten dit jaar geen A-artiesten op het programma te zetten. Dat heeft voor ons niet echt meerwaarde.” De kaartverkoop start begin augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.