Home / archiefcentraal / sp en pvda tegen privatisering tippe

sp en pvda tegen privatisering tippe

Fractievoorzitter Arie van der Wilt laat namens de PvdA weten tegen privatisering van het zwembad te zijn. “Dat hebben we vanaf het begin af aan al aangegeven. We zijn tegen bezuinigingen die de leefbaarheid van de gemeente treffen. Het is voor ons onacceptabel dat De Tippe gesloten wordt.”

Van der Wilt stelt ook dat er vast niemand is die het zwembad wil overnemen. “”Niemand gaat een zwembad dat een paar ton verlies per jaar lijdt, overnemen. Ik kan me niet voorstellen dat iemand dat doet.”

De SP keert zich nog feller tegen het stuk waarin de voorgestelde privatisering staat. “De hele toon in het stuk staat me niet aan,” laat SP’er Harry van Kampen weten. “De ambtenaar die dat geschreven heeft, mag wat mij betreft bovenaan de lijst ‘overcompleet’ staan. De gemeente moet zijn verantwoordelijkheid nemen en die toko openhouden.”

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.