Home / archiefcentraal / smhc verliest nipt van de mezen

smhc verliest nipt van de mezen

De hockeysters van SMHC uit Raalte hebben afgelopen zondag met 1-2 verloren van De

Mezen uit Harderwijk. De bezoekers waren met 1-2 te sterk. SMHC-speelster Nicolien Haarman: “In de allereerste minuut stormde het team uit Harderwijk onze cirkel binnen en was er voor de verdediging geen lopen aan. Het eerste doelpunt viel: 0-1. We werden flink wakker geschud, en de rest van de helft hebben we goed gehockeyd.”

“Er waren diverse kansen over en weer en we waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, ondanks dat zij als derde op de ranglijst stonden. Er werd regelmatig wat over het hoofd gezien door de scheidsrechters, wat af en toe wat frustratie bij beide teams opleverde. In de 28e minuut kregen wij het toch voor elkaar om de bal bij een strafcorner door een mooie tip-in in het net te laten verdwijnen: 1-1.”

Ook in de tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Haarman: “Veel kansen, mooie combinaties en genoeg spanning voor de toeschouwers. We hebben ontzettend goed gespeeld, maar we konden niet verhinderen dat een ontzettend lullig balletje toch nog een eindstand van 1-2 opleverde.”

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.