Home / archiefcentraal / sc overwetering viert feest

sc overwetering viert feest

Voor het eerst sinds zes jaar kan SC. Overwetering zich weer laten kronen tot derde klasser. De ploeg van trainer Cor Kiezebrink laat er geen gras over groeien en staat na dik een half uur spelen al op een 0-3 voorsprong. De sfeer is prima, het merendeel van het publiek zingt al “Kampioenen”. Even wordt het stil als Nick van Tolij direct na rust kan doorlopen en tegenscoort . Als blijkt dat SV. Raalte verder geen scoringskansen meer heeft en SC. Overwetering de voorsprong kan vasthouden kan het feest losbarsten.

De jeugd wordt eerst met de bus terug gebracht om bij terugkomst van de spelers een erehaag te vormen en de spelers te bedelven onder confetti. “Eindelijk kampioen, na er jaren tegen aan gezeten te hebben, beslissingswedstrijden, nacompetitie, het was altijd het “net niet” verhaal. Ook deze competitie hebben we laten zien dat we de terechte kampioen zijn” aldus voorzitter Geert Kruitbos. “We horen met dit jonge team beslist thuis in die derde klasse waarin we de komende jaren willen meedraaien in de middenmoot”. Woensdagavond 16 mei wordt het feestje nog een keer overgedaan als de kampioensreceptie gehouden wordt.

Voor SV. Raalte resten er nog p/d wedstrijden om handhaving in de vierde klasse.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.