sallandse haringparty voor hulphond

Naast het oergezellige volksfeest Goede Maatjes met Raalte op zaterdag 9 juni, met optredens van maar liefst zeven vissers-, shanty -en gelegenheidskoren, wordt nu ook de Eerste Sallandse Haring Party gehouden. Het decor op donderdag 7 juni is Grand Café Neuf in Raalte.

Dit culinaire feest zal voor een ieder toegankelijk zijn en nodigt uit om elkaar te ontmoeten met vrienden en contacten te leggen met het bedrijfsleven. Met de kaartverkoop en een veiling hoopt de organisatie een mooie donatie te kunnen doen aan de Stichting Hulphond Nederland. De organisatie van de haringparty bestaat uit Peter Walter, Jean Lemmen en Leon Alferink.

De party begint 17.00 uur wanneer de gasten bij Neuf worden ontvangen met een welkomstdrankje. Naast Hollandse Nieuwe en Korenwijn zijn er allerlei standjes met culinaire hapjes en is er volop gelegenheid om gezellig te praten. Kaarten voor de party kosten 25 euro per stuk, inclusief onbeperkt eten en drinken.

Daarnaast is er een veiling met mooie kavels zoals het eerste haringvaatje beschikbaar gesteld door vistraiteur Roescher. Natuurlijk kan de organisatie nog enkele interessante kavels gebruiken voor de veiling. En mocht er een goedgevige ondernemer zijn die de Stichting Hulphond een goed hart toedraagt dan is dat ook erg welkom.

Als de kaartverkoop en de veiling een mooie donatie opleveren, dan komt Frits Wester of Anita Witzier, ambassadeurs van Hulphond Nederland, naar Raalte om de cheque in ontvangst te nemen.

Voor de kaartverkoop, het inbrengen van kavels en overige informatie kun je terecht bij Hotel Restaurant De Zwaan, Grand café Neuf en kun je bellen met Peter Walter via 06-22692811 of een mail sturen naar info@waltercreatief.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.