Home / archiefcentraal / sallandse aspergetocht sportief en gezellig

sallandse aspergetocht sportief en gezellig

De Sallandse Aspergetocht staat zondag weer op de agenda. De fietsroute gaat door Salland en biedt keuze uit drie lengtes: 30, 60 en 100 kilometer. De route is uitgezet door de toerafdeling van fietsvereniging CRT Raalte.

Naast genieten van het Sallandse land, kun je ook nog genieten van een lekker aspergehapje. Dat wordt aangeboden door De Weerd. De tocht is gewaardeerd met één ster, conform het NTFU-reglement. Bij een toertocht met één ster kun je het volgende verwachten : goed bepijlde routes, een duidelijke routebeschrijving , extra frisdrank onderweg en bij CRT Raalte zelf, een lekker aspergehapje om de naam Sallandse Aspergetocht weer eer aan te doen.

De echte pedaalridders kunnen tussen 08.00 uur en 10.00 uur hun stalen ros bestijgen voor een route van 100 km die een leuke en vooral sportieve uitdaging biedt aan de geoefende fietser. Voor de 60 km route, die een attractie voor de recreatieve fietser is, kunt u zich tussen 09.00 uur en 12.00 uur melden bij de inschrijftafel. Tot slot is er een route van 30 kilometer, die geschikt is voor jong en oud en vooral bedoeld is voor gezinnen met kinderen.

Inschrijven kan op zondagmorgen 6 mei bij Restaurant Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte.

Elke tiende deelnemer wint een gratis pannenkoek, die door Laurel’s ter beschikking wordt gesteld.

Meer info op www.crtraalte.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.