Home / archiefcentraal / rohda doet be quick de das om

rohda doet be quick de das om

Rohda sloot het seizoen op een prima manier af. Tegen Be Quick 1887 werd met 1-2 gewonnen, waardoor de Groningers niet met de titel aan de haal konden gaan. Sneek moest dan ook verliezen en dat gebeurde tegen Alcides dan ook niet. Be Quick mag nu de nacompetitie in.

Volgens Bernard Jansen was de zege volkomen verdiend. “Zij konden geen moment aantonen, dat ze kampioen konden en wilden worden. Wij waren beter en kregen ook de betere kansen. Ik ben blij dat we op deze manier een goed seizoen hebben gedraaid”.

Rohda heeft zich mooi boven in het linker rijtje geplaats op een keurige vierde plaats. Het zag Tije ten Den wederom scoren en die zal volgend seizoen node gemist worden.

Rohda kwam halverwege de eerste helft op voorsprong door Tije ten Den. Be Quick deed snel wat terug, maar kon daarna niet laten zien dat ze nog wilden winnen. Rohda kreeg in de tweede helft kansen om de wedstrijd te beslissen. Maurice Tepperink lukte dat twee minuten voor tijd en dompelde zo Be Quick in rouw.

Lees ook

Broekelo uitgebreid met hardloopevenement

BROEKLAND – Het hippisch herfstevenement Broekelo krijgt uitbreiding met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.