Home / archiefcentraal / rob van der heijden derde in solingen

rob van der heijden derde in solingen

Rob van der Heijden van ATB-Team Lemelerveld is dit weekend derde geworden op de eerste wedstrijd van de NRW-Cup in Solingen (Duitsland). Ook Mark van der Heijden ging hier heen.

Op het parcours met één lange smalle afdaling en een lange steile klim richting de finish bleken Rob en Mark goed uit de voeten te kunnen. Rob reed vanaf het begin van de wedstrijd sterk voorin mee. Tijdens de wedstrijd wist hij vanaf een vijfde positie langzaam verder naar voren op te schuiven. Halverwege reed hij op positie drie en dit hield hij vast tot de finish. Met deze podiumplaats kon hij terugkijken op een geslaagde trip naar Duitsland.

Mark kende helaas een minder goede start. Enkele renners voor hem moesten uitwijken en als gevolg hiervan kwam Mark in aanraking met de dranghekken. Vanaf een positie achterin het deelnemersveld kon hij zijn wedstrijd vervolgen. Plek voor plek schoof hij weer op naar voren om uiteindelijk als zesde te finishen.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.