ribs en blues in race voor evenementenprijs

Ribs & Blues is door de jury van de Nationale Evenementenprijzen 2012 genomineerd als één van de beste Regio Cultuur evenementen van Nederland. In deze categorie strijdt Ribs & Blues om de titel met de makers van Deventer op Stelten en met de organisatie van het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

De spannende strijd om het goud met deze gewaardeerde collega’s wordt op vrijdag 1 juni in Utrecht beslist. In het stadhuis van de Domstad zal de officiële prijsuitreiking plaatsvinden. Evenementenmakers, burgemeesters, wethouders en betrokken VIP’s horen daar ten overstaan van de nationale pers of hun evenement met het goud, zilver of brons is bekroond.

Maar eerst gaat de organisatie natuurlijk de zestiende editie van Ribs & Blues onvergetelijk maken tijdens de komende Pinksterdagen. “Deze nominatie is ongeacht de einduitslag al een opsteker van formaat. Maar, we gaan natuurlijk voor goud!”, laat de organisatie weten.

Meer informatie vind je op staging2.ribsenblues.nl en op staging2.evenementenprijzen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.