Home / archiefcentraal / rabobank houdt hypothekeninloopavond

rabobank houdt hypothekeninloopavond

Om mensen goed voor te bereiden op hun zoektocht naar een koopwoning houdt Rabobank Salland op 24 mei (kantoor Deventer) en 25 mei (kantoor Raalte) hypotheekinloopavonden. Bezoekers kunnen deze avonden vrijblijvend en zonder afspraak naar de speciale avondopenstellingen komen. Financieel adviseurs van Rabobank Salland staan klaar om hen een indicatie te geven van welk bedrag men kan lenen voor een woning. Het is belangrijk dat bezoekers de meest recente salarisstrook meenemen om een goede berekening te kunnen maken.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.