raalte zet bijna al haar spaargeld in

De gemeentebestuurders zijn in de veronderstelling dat het geld nodig is om de ambities uit het bestuursakkoord te halen. Daarmee moeten we denken aan een nieuw Carmel College, een brede school Raalte-dorp, dorpshuizen, LED-verlichting langs de straten, het versterken van de gemeente als toeristisch gebied en het aanvullen van de startersleningen op de woningmarkt.

De bestuurders zijn zich er van bewust dat ze met het inzetten van het spaargeld een risico nemen. Want als de gemeente voor nieuwe extra uitgaven komt te staan, moet er elders geld vandaan gehaald worden. Hiervoor oppert het bestuur van de gemeente dan mogelijk extra OZB-verhogingen, snijden in nieuw beleid of extra bezuinigingen.

Voordat de gemeente haar geld in mag zetten, moet de gemeenteraad nog wel een akkoord geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.