raalte terug naar vijfde klasse

Na één jaar in de vierde klasse kan Raalte zich weer opmaken tegen de derby’s tegen Holten, Nieuw Heeten, SDOL en Dalfsen onder andere. Vanmiddag werd bij USV in Nieuwleusen afscheid genomen van de vierde klasse. Na verlenging werd het 1-0 door Rick Timmerman , die USV daarmee verzekerde van een ronde verder tegen Broekland.

Op tweede pinksterdag moet Broekland op bezoek bij USV. Peter Meijerink van USV vond de zege meer dan verdiend. “We waren veel beter en hadden al eerder afstand moeten nemen,maar we zijn het hele seizoen al goed in kansen missen. Raalte kwam er niet aan te pas”.

Het duurde 98 minuten vcordat Rick Timmerman het net vond. Na twee keer 90 minuten was het nog steeds 0-0 zodat een verlenging noodzakelijk werd. USV was ook in de verleniging de betere ploeg en gaat verdiend door naar de volgende ronde.

Broekland en USV mogen het nu samen uit maken. De laatste wedstrijd werd in Nieuwleusen 0-0,maar die wedstrijd telde nergens meer voor mee. Dat is nu maandag 28 mei wel anders. 14.00 uur begint de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.