Home / archiefcentraal / protest op spandoek tegen plannen tippe

protest op spandoek tegen plannen tippe

De makers van het spandoek verzetten zich tegen het voornemen van het Raalter college van B&W om zwembad De Tippe in Heino af te stoten of te privatiseren. Als dat niet gebeurt, wordt volgens de bestuurders namelijk de bezuinigingstaakstelling van 400.000 euro niet gehaald.

De partijen uit de gemeenteraad hebben inmiddels al door laten schemeren geen voorstander te zijn van de privatisering. Aanstaande dinsdag komt het onderwerp voor het eerst in de raadszaal tijdens de raadpleinsessie.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.