pedro pico pop maakt line up compleet

Het festival op 9 juni in Raalte (Overijssel) heeft daarmee circa 30 muzikale acts op het programma en een divers en (inter)nationale line-up neergezet. Ook kan het publiek live het EK voetbal Nederland – Denemarken meemaken op groot scherm en is er plaats voor een uitgebreid kunst- en filmprogramma.

Pedro Pico Pop wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd en heeft ook dit jaar een unieke locatie weten te regelen. Het festival wordt gehouden in een voormalige steenfabriek die inmiddels 17 jaar leeg staat. Dit jaar voor het eerst is er op de vrijdagavond een dance en hardstyle programmering en wordt er op de donderdag een openluchtbioscoop georganiseerd.

De kaartverkoop van het festival gaat hard, maar er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar via de website en de lokale voorverkoopadressen. Voor meer informatie over het festival: staging2.pedropicopop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.