Home / archiefcentraal / panorama salland toegelicht met infobord

panorama salland toegelicht met infobord

In 2007 heeft de schilderclub Marienheem op de geitenstal een enorm schilderij aangebracht dat de doorsnee van Salland voorstelt. Het begint bij de Palthetoren bij Haarle en gaat door tot de steenfabrieken langs de IJssel.

Afgelopen jaren heeft dit kunstwerk al heel wat bezoekers getrokken, maar informatie ontbrak daarbij. Dat is opgelost door het plaatsen van een informatiebord, waarop de verschillende onderdelen van het schilderij toegelicht worden.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.